PR Ostoturva+

Tarjoamamme PR Ostoturva+ varmistaa, että tehdashuolletun ja käytetyn laitteen ostaminen on turvallista ja vaivatonta. PR Ostoturva+:n ansiosta tehdashuolletulle ja käytetylle laitteelle myönnetään huoltotakuu, asiakastuki ja tekninen tuki.

 

1. PR Ostoturva+ ehdot

Kauppa.puhelinrikki.fi:llä on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. PR Ostoturva+ määräytyy alla lueteltujen ehtojen mukaisesti.

1.1 Yleistä

Kaikkiin tehdashuollettuihin puhelimiimme ja tabletteihimme kuuluu PR Ostoturva+ ja laitteelle myönnetään 6kk huoltotakuu. Tällöin asiakkaan havaitsema virhe korjataan huollossa. Kohdassa 1.4 mainitaan erikseen huomioitavat seikat, joita PR Ostoturva+ ei koske.

1.2 Voimassaoloaika

PR Ostoturva+ voimassaoloaika on 6kk ja se lasketaan alkaneeksi laitteen ostopäivästä alkaen.

1.3 PR Ostoturva+ sisältö

 • 6kk asiakastuki sähköpostitse
 • 6kk tekninen tuki sähköpostitse
 • 6kk huoltotakuu
 • Huolto pyritään aloittamaan samana arkipäivänä, kun laite on vastaanotettu
 • Kattava vikadiagnoosi
 • Ilmainen palautuspostitus asiakkaalle takuunalaisen huollon jälkeen

1.4 Huomioitavat seikat

Kauppa.puhelinrikki.fi ei vastaa asiakkaan virheellisistä käyttöopastuksesta tai muista kauppa.puhelinrikki.fi:n riippumattomista tekijöistä aiheutuvista kuluista tai vaurioista, eikä muistakaan välillisistä tai välittömistä vahingoista, esimerkiksi tiedostojen tuhoutumisesta. Kauppa.puhelinrikki.fi:n vastuu virheellisissä tuotteissa rajoittuu tuotteen huoltamiseen tai korvaamiseen. Kauppa.puhelinrikki.fi ei ota vastuuta virheellisestä käytöstä tai asiakkaan itse aiheuttaneesta vauriosta johtuvia takuupalautuksia.
Lisäksi:

 • PR Ostoturva+ on voimassa vain Suomessa
 • PR Ostoturva+ ei koske puhelinten tai tablettien akkuja eikä puhelimen tai tabletin mukana tulevia lisävarusteita tai tarvikkeita
 • PR Ostoturva+ ei koske asiakkaan käytöstä johtuvaa lasin/kosketusnäytön/lcd-näytön hajoamista
 • PR Ostoturva+ ei kata kosteusvaurioita
 • PR Ostoturva+ ei koske ohjelmistovikoja eikä virusten tai haittaohjelmien aiheuttamia ongelmia
 • PR Ostoturva+ ei koske viallisia latausliittimiä
 • PR Ostoturva+ ei ole voimassa, jos laite on fyysisesti aukaistu
 • PR Ostoturva+ ei ole voimassa, jos laite vaurioituu toimituksen yhteydessä lähettäjän huolimattomuudesta johtuen. Paketin tulee olla hyvin pakattu, ehjä ja pehmustettu. Palautuksissa täytyy olla seurantanumero.
 • PR Ostoturva+ ei ole voimassa, jos laitteen sarjanumero on poistettu tai lukukelvoton

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 30€ tarkastus/käsittelymaksun, sekä aiheutuneet palautus- ja lähetyskulut.

1.5 Virhetilanteet ja palautukset

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa osoitteeseen asiakaspalvelu@puhelinrikki.fi. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle. Mikäli asiakas havaitsee vian laitteessa, tästä tulee ilmoittaa viipymättä osoitteeseen asiakaspalvelu@puhelinrikki.fi. Lisätietoja laitteen palauttamisesta saat Palautukset -sivultamme. Toimi annettujen ohjeiden mukaisesti.

1.6 Huolto

Laite huolletaan korjaamalla huoltoteknikkomme havaitsema virhe. Varaosien saatavuus tai varaosien arvo suhteessa laitteen arvoon voi aiheuttaa, että laite korvataan vastaavanlaisella tuotteella. Takuuhuollot pyritään tekemään saman arkipäivän aikana, kun palautus on vastaanotettu. Huollossa kestää normaalisti 1-3 arkipäivää laitteen saapumisesta. Perustellusta syystä huolto voi kestää pidempään kuin 3 arkipäivää. Asiakkaan kanssa voidaan sopia hinnanalennuksesta tai purkaa kauppa, paitsi jos virhe on vähäinen, mikäli virheen korjaaminen tai vastaavanlaisen laitteen toimittaminen ei tule kyseeseen.